maanantai 20. lokakuuta 2014

Tervise Paradiisin Vesipuistossa




Kauniiden syyspäivien jälkeen olikin sitten sateiden vuoro. Pari päivää on vettä tullut välillä ihan kaatamalla. Aamuyöllä heräsimme siihen kun sade hakkasi kattoikkunoihin niin, että uni karkasi joksikin aikaa pois. Niinpä sitten valvoimme yhdessä ja kuuntelimme sadetta.




Sadepäivän ratoksi kävimme Tervise Paradiisin vesipuistossa pulikoimassa. Paljon oli väkeä mutta hyvin mahduttiin sekaan, niin iso paikka se on. Varsinkin lapset näyttivät viihtyvän hyvin, sillä altaita oli monenlaisia ja isoja liukumäkiäkin useita. Eräässä altaassa sai hyppiä mielin määrin ja korkealta. Inka viihtyi varsinkin lastenaltaassa polskimassa ja liukumäkeä laskemassa. Porealtaat ja hierontalaitteetkin tuli kokeiltua ja hyväksi todettua.



Uinnin lomassa ja loputtua oli mukava käydä saunassa lämmittelemässä. Inkakin suostui kokeilemaan höyrysaunaa, vaikka ovella vielä höyryn peittämä huone epäilytti. Lipulla olisi saanut uida kolme tuntia, mutta luovutimme jo aikaisemmin. Sen verran väsyttävää vedessä touhuaminen on. Varmaan nyt sateisempien ilmojen tullessa voidaan käydä useamminkin kylpylöissä. Varsinkin kun hinnat ovat aika edullisia.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti