maanantai 17. marraskuuta 2014

Ulkoilua Pärnun kaupunkimaisemissa

Sateitten välillä on hyvä käydä ulkoilemassa. Joen rannassa oli hauskoja kiipeilypuita. Huomattiin että majava oli käynyt narskuttelemassa joitakin puita ihan rannan tuntumassa. Niissä ei kannattanut yrittää kiipeillä, ettei olisi koko puu kaatunut.




Viikonloppuna aurinko yllätti paisteellaan heti aamusta, joten oli lähdettävä tietenkin ulos. Kaunis sää oli houkutellut muitakin liikkeelle. Ainakin lapsia vanhempineen ja koiria taluttajineen kierteli kaduilla ja puistoissa. Oli näköjään jo suurin osa lehdistä saatu kerättyä pois, mutta niitä lehtisäkkejä oli vielä paljon odottamassa poisvientiä.




Munamäen leikkipuistossa on hyvä leikkimisen ohessa vähän kuntoilla noilla laitteilla. Inkan mielestä jalat ja kädet tulivat jo aika voimakkaiksi, kun pikkuhetken laitteissa touhusi.




Kiersimme joenrannan kautta takaisin. Onneksi on hyvät penkit, oilla pystyy aina välillä levähtämään ja jaksaa taas matkaa eteenpäin.




Inka sai itselleen pienen Lotte-maskotin. Koiratyttö Lotte on virolaisten lasten suosikkihahmo, jolle avattiin viime kesänä Pärnun lähelle oma seikkailupuisto. Tämä Lottemaa on ollut valtavan suosittu, mutta oli juuri suljettu siltä kesältä kun me vasta tulimme Viroon. Se onkin Inkaa harmittanut, ettei päässyt Lottemaassa käymään. Yritetään siis ensi kesänä päästä siellä käymään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti