torstai 27. marraskuuta 2014

Suomeen paluuta suunnitellaan

Viimeinen viikko Pärnussa on menossa ja tavaroita pikkuhiljaa alettu pakkaamaan. Vaikka mitään isompaa ei ole osteltukaan, niin jostain syystä tavaraa tuntuu olevan silti enemmän kuin tänne tullessa. Inkakin on pakkaillut jo joitakin leluja ja kirjoja, mutta vielä ennättää leikkiä joten kaikkea ei ole laitettu pois.




Viikonloppuna satanut lumi on vielä pysynyt suurimmaksi osaksi maassa. Hämärän tullessa on kiva käydä kävelemässä ja katselemassa, onko jouluvaloja laitettu paikoilleen. Ja joka päivä enemmän ja enemmän niitä ilmestyy koristamaan ja piristämään kaupunkia.




Kävimme vielä viimeisen kerran kylpylässä tällä reissulla. Nyt oli vuorossa Tervis, jossa ainakin aikuisten mielestä on paremmat altaat ja saunat ja lämpimämmät vedet kuin esimerkiksi Tervise Paradiisissa. Mutta kyllä Inkallakin näyttää olevan lastenaltaassa hauskaa kellukkeiden kanssa polskiessa. Ei haittaa vaikka vettä onkin altaassa vähän enemmän.




Olemme kierrelleet vielä katselemassa meille tärkeitä ja usein käytyjä paikkoja. Inkalle tärkeä paikka oli Lottemaa, jonka kyltistä käytiin nappaamassa valokuva muistoksi. Se paikka jäi odottamaan seuraavaa käyntiä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti