tiistai 11. marraskuuta 2014

Isänpäivä Virossa

Viikonloppuna vietimme isänpäivää. Inka valitsi edellispäivänä kaupasta isälle oikein kauniin täytekakun, joka maistuikin aamukahvilla hyvälle. Ja tietenkin Inka teki itse onnittelukortin. Aikaisemmin viikolla oli laitettu Suomeen menemään ukille ja papalle kortit.




Ostoskeskuksessa oli lapsille ohjelmaa. Joku setä kertoi tarinaa näytellen samalla jonkinlaista nukketeatteria. Askartelunurkkauksessa sai pitkän pöydän äärellä tehdä ihan ikioman talon paperipussista ja värikkäistä papereista. Askartelu oli loppujen lopuksi aika yksinkertainen, joten kaikki saivat pienellä avustuksella talon valmiiksi. Joillekkin tuli vain vähän suoremmat ovet ja ikkunat kuin toisille, mutta lopputulos oli kaikilla hyvä.




Huomaa että täälläkin alkaa kauppoihin tulla pikkuhiljaa joulujuttuja. Inkakin jo kovasti miettii, mitä kaikkea voisi joulupukilta toivoa. Vielä ei ole kirjettä pukille laitettu.




Inka kävi vähän leikkimässä rannalla olevassa leikkipuistossa. Ranta on jo tähän aikaan vuodesta kovin hiljainen ja kylmä paikka,¨




Rannalla on myös trampoliini ja Inka ajatteli käydä siinä hyppimässä. Mutta eihän se oikein onnistunut, kun joku oli rikkonut sen.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti